Tretmani mršavljenja

Započnite s pripremama za ljeto!

Sada je pravo vrijeme da započnete s mršavljenjem kako bi do ljeta zasjali na plaži! Uz pravilnu prehranu i fizičku aktivnost, to ne bi trebao biti problem, ali uz tretmane koje vam mi nudimo, do tih rezultata možete doći brže i prošetati plažom puni samopouzdanja.

U nastavku teksta predlažemo vam 12 tretmana mršavljenja.


1. Maderoterapija
Salon Grazia pripremio je tretman s kojim ćete započeti borbu s tvrdokornim celulitom i narančinom korom. Potpuno prirodna, nježna, ali učinkovita anticelulitna metoda koja pomaže kod izbacivanja viška tekućine i uklanjanja celulita. Njome ćete smanjiti obujam bedara i tijela, a ciljano djeluje na problematična područja te tako poboljšava tonus i ukupni izgled kože.
Pogledajte ponudu salon Grazia.

2. 3 kavitacije i 3 limfe drenaže
U studiju ljepote Manuela ovim tretmanima možete tretirati noge ili trbuh, a ovom kombinacijom  riješit ćete se masnih naslaga i potaknuti izbacivanje toksina iz organizma. Kavitacija ciljano uništava masne stanice na trbuhu i bedrima, dok limfna drenaža potiče razgradnju celulita i smanjuje obujam.
Pogledajte ponudu studija ljepote Manuela.

3. 5 radiofrekvencija trbuha
Zategnite dio tijela s kojim većina žena ima "problema". Radiofrekvencijom se postiže smanjenje opsega trbuha, uklanjanje celulita i smanjivanje masnih nakupina. Za samo 199 kn do željenog izgleda trbuha :)
Pogledajte ponudu kozmetičkog salona Lorena Magic.

4. 18 tretmana mršavljenja
Paket od 6 anticelulitnih masaži, bodywrappinga i ultrazvuka. Anticelulitna masaža ubrzava eliminaciju toksina i masnih stanica te učvršćuje tonus kože. Body wrapping uklanjanja celulit ubrzavanjem izmjene tvari u potkožnom tkivu. Ultrazvučni valovi prodiru u potkožno masno tkivo te razbijaju stanice masnoće.
Pogledajte ponudu kozmetičkog salona Donna.

5. 12 tretmana mršavljenja
Kombinacija tretmana s kojom tretirate noge, stražnjicu i trbuh. Odaberite 6 kavitacija ili radiofrekvencija i 6 limfnih drenaža i do ljeta vratite samopouzdanje.
Pogledajte ponudu kozmetičkog salona Donna.

6. Med2Contour
Salon Med.Kontura Estetika nudi vam tretman mršavljenja i oblikovanja tijela po izboru (nadlaktica, leđa, stražnjica, koljena ili listovi za 399 kn - donji dio trbuha, struka, bokova ili bedara za 499 kn - trbuh ili natkoljenica za 750 kn). Med2Contour predstavlja jedinstvenu mogućnost modeliranja svih područja tijela s neinvazivnim, sigurnim, bezbolnim i učinkovitim ultrazvučnim estetskim tretmanom. Svjetski poznat i priznat ultrazvučni uređaj specijaliziran je za uklanjanje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju prekomjernog celulita i podizanje kvalitete tonusa kože.
Pogledajte ponudu Med.Kontura Estetika.







7. 2D vakuumska kriolipoliza
Salon Tajna ljepote za vas je pripremio tretman koji ima učinak nekirurške liposukcije! Prilikom samo jednog tretmana odstranjuje se čak 20 - 25% masnih stanica s tretiranog područja. Odaberite najkritičnije područje i poklonite si ovaj vrhunski tretman.
Pogledajte ponudu salon Tajna ljepote.

8. 25 tretmana mršavljenja
U salonu Tajna ljepote uz ovu provjereno dobru kombinaciju tretmana dođite do željenih rezultata. U tretman je uključena i vakuumska vreća s kojom ODMAH gubite minimalno 6,5 cm.
Pogledajte ponudu i tretmane koji su uključeni u nju.

9. 10 limfnih drenaža
Isprobajte ovaj medicinsko - kozmetički tretman za bolju razgradnju celulita, smanjenje obujma, uklanjanje štetnih tvari i nakupljene tekućine za 499 kn!
Pogledajte ponudu Pure beuty salona.

10. Cellulite gun
Studio Nice nudi vam 20 moćnih tretmana za 5 puta brže rezultate u uklanjanju masnih stanica! U ponudu je uključena anticelulitna masaža, maderoterapija, limfna drenaža i body wrapping.
Pogledajte ponudu studija Nice.

11. 35 tretmana mršavljenja
Uz primjenu ovih tretmana, po završetku imat ćete i do 3 konfekcijska broja manje! 7 radiofrekvencija tijela, 7 maderoterapije, 7 limfnih drenaža 7 termo deka i 7 body wrappinga tretmani su prilagođeni vašim potrebama, a tretira se cijelo tijelo s naglaskom na kritične zone.
Pogledajte ponudu kozmetičkog salona Bellissima.

12. Mega paket za smanjenje obujma
Studio Nice pripremio je kombinaciju od 55 tretmana s kojim ne možete pogriješiti! A do ljeta ćete imati figuru o kakvoj ste oduvijek sanjali :)
Pogledajte ponudu studija Nice.

Uz pravilnu prehranu i neku od ovih ponuda, zasigurno ćete se osjećati bolje u svome tijelu :)


  Prethodni članak Sljedeći članak